top of page

Till Köpare

ASKE 15 V.jpg

Att köpa katt ska aldrig vara en förhastat beslut. En katt lever i många många år, ibland upp till 20 år så det ska va ett livslångt åtagande som man är beredd att ta. Har du plats? Ekonomi? Och framförallt, finns tiden? Om ja så e du välkommen att höra av dig till oss!

Eftersom jag är väldigt mån om vart mina katter hamnar så kommer det inte va "först till kvarn" eller strikt kösystem utan jag kommer välja köpare efter önskemål och katter. Men vid stort visat intresse så är det klart jag har dig i åtanke, därför viktigt att hålla kolla på hemsidan och på Facebook sidan där vi uppdaterar om nyheter :). Men har högt intresse på kullar och flera som står i kö så vill ni ha chans till katt så kan man alltid skriva upp sig.

Eftersom katterna säljs till sällskap så ska de som alla andra sällskapskatter kastreras när de har åldern inne. 

Se även till att det inte finns allergier i familjen om du köper katt, stor risk för allergi i sådant fall även hos dessa katter. OM det av någon annan anledning inte skulle funka vill jag att ni hör av er till mig och berättar så kan jag kanske hjälpa till med placering av katten så att den får ett bra hem. 

När du tar hem ny katt, om det finns annan katt i familjen så rekommenderar vi att man håller den nya katten i karantän minst en vecka innan man släpper ihop, prover bör tas på båda katterna innan de släpps ihop, detta för att minimera ev smittor sinsemellan  

Prover går att ta via SVA eller "kolla masken"

bottom of page